Manon Gijtenbeek, PZ-functionaris bij Koekela
Koekela is een begrip in Rotterdam. Alleen de gedachte aan hun wortelnotentaart, bananencake, fudge brownies of een bosbessenmuffin, om maar wat heerlijke producten uit hun assortiment te noemen, doet menigeen al watertanden. Niet zo gek, want in deze van oorsprong Amerikaanse patisserie worden alle producten op een ambachtelijke en professionele manier vervaardigd. Met uitsluitend goede en eerlijke producten en zonder gebruik te maken van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. ‘Smaak is voor ons het allerbelangrijkste, dat vormt de basis van ons bestaan,’ aldus Manon Gijtenbeek, sinds 2011 werkzaam bij Koekela als PZ-functionaris. ‘We streven ernaar om onszelf elke dag opnieuw te verbeteren en onszelf te blijven ontwikkelen.’
Sinds de start in 2003 is Koekela flink gegroeid en werken er nu inmiddels zo’n 60 medewerkers. Manon: ‘Zonder personeel kan Koekela niet bestaan. Iedereen die bij ons werkt, is belangrijk voor het bedrijf, in welke functie dan ook. We zorgen goed voor onze mensen en proberen een positieve werksfeer te creëren. Dat doen we bijvoorbeeld door de kwaliteiten van onze medewerkers zo optimaal mogelijk te benutten. En we investeren in onze mensen zodat ze zichzelf blijven ontwikkelen. Want daar worden we allemaal beter van.